Skip to main content

Vervolgtrajecten

Er zijn verschillende stadia waarin een idee zich kan bevinden. Wij zijn op zoek naar alle goede ideeën die helpen om de verduurzamingsopgave te realiseren. De prijs die je kan winnen is afhankelijk van in welk stadium jouw idee zich bevindt. Daarom bieden we de winnaar een van onderstaande vervolgtrajecten aan. Geef bij je inschrijving aan in welke categorie je mee wilt doen.

1. Implementatie in de woningen van Wonen Limburg

Is jouw idee klaar om in de markt gezet te worden? Dan bieden wij jou de mogelijkheid om jouw product of dienst toe te passen op woningen binnen onze energieprojecten. Samen kijken we wat haalbaar en realistisch is. Het gaat dus om een concrete opdracht!

2. Doorontwikkeling van jouw idee met hulp van Brightlands Chemelot Campus

Vinden wij jouw idee zo interessant om verder door te ontwikkelen, dan krijg je een 2,5 daags traject aangeboden en 3 maanden toegang tot de Brightlands Chemelot Campus. De campus biedt jou een “proeftuin” met bedrijven, (onderwijs)instellingen en laboratoria waarmee je kan samenwerken. Tijdens de 3 maanden op de campus maak je gebruik van de gemeenschappelijke campus faciliteiten en het campus netwerk om de volgende stappen in jouw proces te zetten. Dat doen we middels het volgende programma:

Van idee naar Start-up of Scale-up

De Brightlands Innovation Factory (BIF) heeft een breed scala aan programma’s voor Start-up’s en MKB bedrijven. BIF is al een aantal jaren succesvol in het verder helpen van Start-up’s en/of innovaties naar de markt te brengen (van idee naar Start-up of Scale-up). In het programma werk je naar je eerste verdienmodel en zoek je hier de juiste financieringsmogelijkheden bij. Ervaren experts uit de markt en toegang tot het Brightlands Ecosysteem helpen jou je idee verder uit te werken in de juiste richting. Klik hier voor meer informatie.
Klaar voor morgen